Extrem oseddhet
 

Att livet igenom feldefinieras och förtalas utifrån stereotyper och inskränkthet.
Oseddhet. Vad min autism genom åren möjliggjort.


En sida om fabrikationer.Alla hittills utlagda innehållspunkter ur Track A-dagböckerna.
 
Över 4000 sidor om hetsen jag är utsatt för.
Över 100 stycken finns här.


 

 

Goya: När förnuftet sover skapas monster
Det som är i gång (det verkliga monstret) är baserat på lögner, fabrikationer och stereotyper. Det hela är väldigt overkligt. Man går amok i att massvåldta mig som varande allt möjligt jag inte är.

 
Undantaget ett par personer som själva varit isolerade, har alla jag haft någon mera kontakt med, och tallösa andra, brutit mot det som står bredvid. Det fortsätter nu dagligen i och med nätet.
Alla som fått en kontaktyta med mig har indirekt gått med på att vittna falskt och deltagit i att stödja upp gamla konsensuslögner.
Robert var en man heller talade om än med. På samma sätt har man velat hämta in "skvallersnaskiga" saker om mig.
Sedan jag började skriva om allt det orätta har man, på basis av ingenting verkligt - jag är skötsam - demoniserat mig allt värre och fått i gång en hets.
2 Mosebok 23: 1-2:

Du skall icke utsprida falskt rykte; åt den som har en orätt sak skall du icke giva ditt bistånd genom att bliva ett orättfärdigt vittne. Du skall icke följa med hopen i vad ont är, eller vittna så i någon sak, att du böjer dig efter hopen och vränger rätten.


Jag har tagit in en del från denna sida i förordet till Track A-dagbok 9. Som presenterat där:

 
Här är några stycken från en hemsidlänk rubricerad Extrem oseddhet:

Från 2017:
P.g.a. min autism kan man säga tämligen vad som helst till mig utan att jag förmår korrigera. Så på detta sätt har det trycks osanningar på mig även av de jag tänkt på som vänner, och nästan allt som överhuvudtaget varit av kontakter. Just sedan omgivningen vill höra vissa saker (gärna så hemska saker som möjligt) och alla vill göra sig populära med omgivningen. 
Sedan Robert dött är det ingen som velat något annat med mig än att trycka skit på mig. Det är det enda som sker hela tiden. 
Alla jag tänkt på som vänner har "sålt mig med lögner". Varenda en. (Lönats för att tolka in ju värre dess bättre.) 
De skulle ha sagt till mig vem som säger vad om mig. I stället har de glidit in i att tro konsensuslögner och delta i "massövergreppet" (så mycket man behöver för att vara "en i gänget"). Jag har alltid varit öppen till alla.

Ytterligare stycken:


Att ständigt feldefinieras utifrån andras inskränkthet är verkligen the story of my life, och jag har inte fått uppleva något annat överhuvudtaget sedan Robert gick bort 2006.
Mitt liv har verkligen ljugits sönder.

25/5 -18: När man sanktionerar att något olagligt får göras mot en individ sanktionerar man samtidigt att det samma senare kan göras mot någon annan, och i förlängningen många andra och lite vem som helst. Jag tycker det är som att "gå i sömnen in i 1984". 
Att detta skett mig är ett exempel på till vilken grad vi redan befinner oss i 1984.
Det är inte som om det finns någon rationell anledning att gå efter mig. Jag har bara skrivit.


Här är ett stycke ur förordet som finns innan det över:

2008 hade jag fortfarande kontakt med en äldre kvinna – en gammal vän av Robert och mig – och jag minns hur hon ville ”hjälpa Värmland” och talade om att
”bita huvudet av skam”. Jag har inte gjort något skamligt. Läkare som ljugit om mig och vanvårdat mig har gjort något de borde ha straffats för, och sen skulle de kunnat ”bita huvudet av skam”.
Grannar och bekanta som förtalat mig med lögner har gjort något skamligt. Journalister som ljugit om Robert har gjort något skamligt som de borde ha straffats för. I stället har alla kommit undan med det de gjort och jag skall skämmas… - Utifrån lögner… De har inte haft rätt att göra det de gjort, men jag har haft rätt att skriva om det. Om jag inte kan göra någonting alls med min livssituation så har jag åtminstone rätt att skriva om eländet. Eländet man lagt på mig.
Ingen är tjänat av att läkare, journalister, kommunarbetare eller andra kommer undan med saker de borde straffas för. De uppmuntras ju då att göra det samma igen, mot andra.
Pieter Bruegels The Blind leading The Blind.
Jesus om fariséerna i Matteus 15:
"Frågen icke efter dem. De äro blinda ledare; och om en blind leder en blind, så falla de båda i gropen."